Solution Architect

Bij eHealth Ventures Group werken we met ons team dagelijks aan onze e-commerce platformen Dokteronline.com en Mensam.eu. Daarnaast bouwen we aan nieuwe platformen om het welzijn van consumenten te verbeteren en zelfzorg makkelijker, toegankelijker en laagdrempeliger te maken. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor deze missie! Iedereen levert vanuit zijn eigen specialisme een waardevolle bijdrage.

Kenmerken van ons innovatieve Ehealth Platform

De gezondheidszorg digitaliseert, consumenten beschikken over steeds meer informatie en er is een stijgende behoefte vanuit de consument naar regie over hun zorg. Deze behoefte aan digitale zelfregie, groeit jaarlijks internationaal met 15% en het aantal spelers in de markt neemt snel toe. 

Wij als eHealth Ventures Group spelen op deze trend in, door laagdrempelige e-health-platformen te bieden, waarbij de consument door de combinatie van medisch specialistische kennis, producten, informatie en advies tot een passende behandeling komt. We geloven dat verantwoorde zelfregie bijdraagt aan een beter welzijn, en stellen consumenten in staat om zelf tot een passend en veilig besluit te komen ten behoeve van hun welzijn. 

We zijn een ondernemende club, we zeggen elkaar goedemorgen, hebben vertrouwen, zijn eerlijk, streven naar continue verbetering en wij doen dat met 50 fantastische professionals. Bij ons kun je waarde toevoegen, geef maar aan wat je daarvoor nodig hebt! 

Wij zoeken een Solution architect voor het ontwikkelen, vormgeven en implementeren van nieuwe platformen.  

Wat gaat jouw verantwoordelijkheid worden als Solution Architect?

Als Solution Architect werk je technische oplossingen voor onze platformen dusdanig uit dat deze succesvol geïmplementeerd kunnen worden. Je houd je bezig met de structuur, het ‘grotere plaatje’, van onze nieuwe platformen. Door jouw architectuurontwerp sluiten processen, functionaliteiten en infrastructuur perfect op elkaar aan. Je richt je daarbij niet alleen op het nu, maar ook op de toekomst. Je bent continu bezig om de belangen van verschillende stakeholders tegen elkaar af te wegen en daarin de beste keuze te maken. Hierin neem je naast de functionele eisen ook zaken mee als time-to-market, security, onder houdbaarheid en herbruikbaarheid. Je snapt ook dat de beste oplossing niet altijd de mooiste oplossing is en durft hierin keuzes te maken.  

Je richt je op het op het ontwerpen van de verschillende onderdelen binnen een platform en hoe deze naadloos samenwerken. Vanuit ontwerpprincipes kom je tot de optimale structuur binnen de vastgestelde eisen en kaders. Jouw architectuur biedt voldoende basis voor het development team (intern of extern) om zaken verder te realiseren, en voldoende inzicht voor de stakeholders om te snappen welke keuzes daarin zijn gemaakt. Vanuit je rol zoek je continu naar slimme ontwerpkeuzes en mogelijkheden om te optimaliseren, ook over meerdere platformen heen. Je blijft betrokken gedurende de gehele life-cycle van het platform en bewaakt dat jouw architectuur gerealiseerd wordt zoals deze bedoeld is. 

In deze rol ben je een ontwerper, vertaler, adviseur en kwaliteitsbewaker, en dat sluit perfect aan op jouw persoonlijke kwaliteiten en kennis. Development, Commerce en management kunnen op jou terugvallen, je ben een prettige en inspirerende collega. Er is al een Solution Architect werkzaam, en hier zul je dan ook veel mee samenwerken om de basis principes van de platformen uniform te hebben. Samen met een klein team van specialisten in het mobilisatieteam, (Projectmanager, E-commerce Manager, SEO Specialist en Customer Journey Specialist) denk je alle projectmatige, activatie plannen uit om de nieuwe platformen tot een succes te maken. 

Jouw profiel

 • Je werkt altijd vanuit een duidelijke visie, een stip aan de horizon, en kunt deze goed vertalen naar een concreet ontwerp  
 • Je bent analytisch, kunt complexe zaken snel terugbrengen tot de essentie, en ziet altijd het grotere plaatje
 • Je houdt altijd de belangen van klanten en stakeholders in het oog en kunt hierin de juiste afwegingen en keuzes maken  
 • Je kunt mensen meekrijgen en bezit overtuigingskracht 
 • Je bent proactief en wacht niet af totdat zaken fout gaan en zoekt van nature naar manieren om zaken wél voor elkaar te krijgen 
 • Je bent gestructureerd, hebt je zaakjes op orde en bent in staat om dat zo te houden in een dynamische omgeving.  

Ervaring & persoonlijkheid

Hoe ziet jouw ervaring en persoonlijkheid eruit?

Ons bedrijf staat erom bekend dat wij veel ruimte en vrijheid geven aan mensen die ownership tonen. Daarom is persoonlijkheid minstens net zo belangrijk als inhoudelijke vakkennis.

Je herkent jezelf in de volgende punten:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als software/solution architect in een vergelijkbare rol
 • Je bent bekend met methoden en technieken op gebied van software/enterprise- architectuur
 • Je bent goed bekend met software development in web/e-commerce/cloud omgevingen, idealiter ook in een rol als software engineer
 • Je hebt ook kennis van en affiniteit met infrastructuur en bedrijfsprocessen 
 • Je hebt gewerkt bij een commerciële organisatie, bij voorkeur in een B2C startup/ scale-up
 • Je bent bekend met agile/scrum werkwijzen
 • Als sterke pré heb je ook ervaring met online e-health platformen. 

Wat wij jou bieden?

 • Een marktconform salaris
 • Thuiswerk- /reiskostenvergoeding
 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen
 • Een winstafhankelijke uitkering van maximaal 8,33% van jouw bruto jaarloon
 • Een laptop van de zaak
 • Budget voor opleidingen en trainingen om nog beter te worden in wat je doet
 • Sta-zit bureaus
 • Iedere week vers fruit
 • Flexibele werktijden
 • Veel vrijheid, toffe collega’s, leuke borrels en uitjes

Achtergrond informatie

We zijn gestart met een handje vol mensen op ons kantoor in de buurt van Breda en zijn er trots op dat we inmiddels met een team van ruim 50 mensen in 13 landen opereren, met kantoren in Breda en op Curaçao. Onze open cultuur kenmerkt zich door ondernemerschap en teamwork. We hebben ambitieuze groeiplannen en daarom is er voor een goed idee altijd ruimte, mits jij ons overtuigt. Dare to jump?

Solliciteer nu

Werken bij EHVG betekent dat je kiest voor onafhankelijkheid en ruimte.

  Alleen PDF of Word documenten zijn toegestaan.