Samen beter

Met elkaar werken we dagelijks aan ons huidige e-commerce platform Dokteronline en onze toekomstige platformen die al in de startblokken staan. Daarnaast bouwen we aan nieuwe initiatieven om het welzijn van consumenten te verbeteren en zelfzorg makkelijker, toegankelijker en laagdrempeliger te maken. Samen zijn wij verantwoordelijk voor deze missie en iedereen levert hier vanuit ondernemerschap en zijn of haar eigen specialisme een waardevolle bijdrage aan. 

Carrièremogelijkheden

Past jouw profiel niet bij onderstaande vacatures, maar wil je graag bijdragen aan onze missie en onderdeel worden van ons team? Mail ons want we zijn continu in beweging en op zoek naar talent!

32 hours Location: Breda
40 hours Location: Breda / Remote
Samen groeien

We zijn gestart met een handje vol mensen en zijn er best wel trots op dat we inmiddels met een team van ruim 55 man in 16 landen opereren, met kantoren in Breda en op Curaçao. Onze open cultuur kenmerkt zich door ondernemerschap en teamwork. We hebben ambitieuze groeiplannen en daarom is er voor een goed idee altijd ruimte. Natuurlijk wordt er hard gewerkt, maar we zorgen zeker ook voor ontspanning en investeren in ons talent! Er wordt met regelmaat op de padelbaan gestaan, we stimuleren sport, we werken hybride, werken aan talentmangement, zorgen op de donderdag voor een lekkere lunch met iedereen en vier keer per jaar gaan we met zijn allen echt wat leuks doen.

Samen werken?

Wil jij samen met ons verder groeien? Reageer dan op een vacature of stuur een open sollicitatie!

Contact