MISSIE & VISIE

Wij geloven dat toegankelijke e-health oplossingen en zelfregie bijdragen aan het welzijn van onze klanten. Wij stellen onze klanten daarom in staat om zelf tot een passend en veilig besluit te komen ten behoeve van hun welzijn. Wij bieden laagdrempelige e-health-platformen waarbij je door de combinatie van medisch specialistische kennis, producten, informatie en advies tot een passende oplossing komt.

Onze platformen

Mission: Possible
Heb jij een goed idee? Maak nu je pitchpresentatie en doe mee!
Mensam.eu
Wij willen stomadragers helpen zich sociaal mobieler te voelen.
Nieuw platform?
Heb jij een idee voor een nieuw platform? We willen er ieder jaar 2 lanceren!

Ons management

Inmiddels telt eHealth Ventures Group zo’n 50 medewerkers. Daarnaast hebben we partnerships met een Medische Advies Raad, huisartsen, specialisten, en apotheken. Onze organisatie wordt aangestuurd door Vincent Peeters, CEO, en Sander Groenendijk, CFO. Beiden hebben een flinke groeiambitie voor het bedrijf. Onze collega’s krijgen daarom ook volop de ruimte voor ondernemerschap en om samen mee te bouwen aan het succes van onze organisatie.

Bekijk vacatures

Onze geschiedenis

eHealth Ventures Group is in 2004 opgericht door Maarten Jan Reijnders. Reden was dat hij te veel obstakels zag die het welzijn van mensen beperken. Vanuit het geloof dat mensen prima zelf kunnen meebeslissen over hun welzijn, mits ze zorgvuldig worden geïnformeerd, startte hij De online dokter, nu Dokteronline.com (inmiddels live in 14 landen) Ondertussen hebben we dit uitgebreid met het platform Mensam.eu, terwijl we met onze teams in Breda en op Curaçao verder bouwen aan nieuwe gezonde e-health oplossingen.

Passie voor je vak!

Wij zijn een groeiend bedrijf en altijd op zoek naar talentvolle mensen die onze missie ondersteunen. Interesse? Bekijk onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

Bekijk vacatures
Waarom zijn we wie we zijn?

Wij geloven in zelfregie! Dit vraagt om - OWNERSHIP. We zijn volop in ontwikkeling. Bij ons mag je fouten maken en wil je ervan leren - VEERKRACHT. Zelfregie binnen eHealth vraagt om vertrouwen in elkaar. License to operate - VERTROUWEN. Bij ons ben je gedreven om continu waarde toe te voegen voor jezelf en de consument - GEDREVEN.

EHVG is gevestigd aan beide kanten van de Atlantische Oceaan

Vanuit Curaçao wordt o.a. het platform dokteronline.com geëxploiteerd, ondersteund door onze Medische Advies Raad, Klantenservice, onze Sales- en Aftersales, HR en Finance. In Breda bevinden zich onze professionele e-commerce teams voor de verschillende platformen, ondersteund door ICT/ Development, HR, Legal en Finance. Dankzij deze organisatieopzet kennen we in de service aan onze klanten het ‘follow the sun’ principe waarbij bij vragen tijdens bestellingen in de late middag en avond in Europa een klantenservice medewerker op Curaçao live de telefoon opneemt omdat het daar dag is. Fijn voor klanten en goed voor ons om klanten te spreken!

Join us!

Bekijk vacatures

We zijn altijd op zoek naar mensen die meedenken, kansen zien en er voor gaan!

LEES MEER

Neem contact met ons op. Onze klantenservice staat voor je klaar.

CONTACT