Missie en visie

Ons ondernemerschap leidt tot de beste e-health opties voor onze klanten. Wij stellen consumenten, met onze e-commerce platformen, in staat om zelf op een laagdrempelige manier tot een passend en veilig besluit te komen om hun welzijn te vergroten. Wij creëren en optimaliseren onze e-health-platformen continu, waardoor klanten door de combinatie van medisch specialistische kennis, producten, informatie en advies tot een passende oplossing komen.

Ons management

Inmiddels telt eHealth Ventures Group zo’n 55 medewerkers. Daarnaast hebben we partnerships met een Medische Advies Raad, huisartsen, specialisten en apotheken. Onze organisatie wordt aangestuurd door Vincent Peeters, CEO. Samen met het senior management heeft hij een continue flinke groeiambitie voor het bedrijf. Onze collega’s krijgen daarom ook volop de ruimte voor ondernemerschap en om samen mee te bouwen aan het succes van onze organisatie. Wil jij graag meebouwen?

Bekijk vacatures

Onze geschiedenis

eHealth Ventures Group is in 2004 opgericht door  Maarten Jan Reijnders. Een zéér goede vriend van hem leed aan Parkinson en tijdens zijn ziekbed had deze vriend totaal geen invloed op zijn behandelingen. Vanuit het geloof dat mensen prima zelf kunnen meebeslissen over hun welzijn, mits ze zorgvuldig worden geïnformeerd, startte hij De online dokter, nu Dokteronline. Inmiddels is Dokteronline live in 16 landen en bouwen we met onze teams in Breda en Curaçao hard verder aan nieuwe gezonde e-health innovaties & platformen. Wil jij weten wie onze partners zijn?

Onze partnerships

Passie voor je vak!

Wij zijn een groeiend bedrijf en altijd op zoek naar talentvolle mensen die onze missie ondersteunen. Interesse? Bekijk onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

Bekijk vacatures

EHVG is gevestigd aan beide kanten van de Atlantische Oceaan

Vanuit Curaçao wordt o.a. het platform Dokteronline geëxploiteerd, ondersteund door onze Medische Advies Raad, Klantenservice, HR en Finance. In Breda bevinden zich onze professionele e-commerce teams voor de verschillende platformen, ondersteund door Development, HR, Legal en Finance. Dankzij deze organisatieopzet kennen we, in de service aan onze klanten, het ‘follow the sun’ principe. Klanten uit Europa krijgen bij vragen in de late middag en avond gewoon nog een klantenservice medewerker op Curaçao live aan de telefoon omdat het daar dag is. Belangrijk en heel fijn voor onze klanten.

Join us!

Bekijk vacatures