Stage E-Mail Marketing

Bij eHealth Ventures Group werken we met ons team dagelijks aan onze e-commerce platform Dokteronline. Daarnaast bouwen we aan nieuwe platformen om het welzijn van consumenten te verbeteren en zelfzorg makkelijker, toegankelijker en laagdrempeliger te maken. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor deze missie! Iedereen levert vanuit zijn eigen specialisme een waardevolle bijdrage.

De gezondheidszorg digitaliseert, consumenten beschikken over steeds meer informatie en er is een stijgende behoefte vanuit de consument naar regie over hun zorg. Deze behoefte aan digitale zelfregie, groeit jaarlijks internationaal met 15% en het aantal spelers in de markt neemt snel toe. 

Wij als eHealth Ventures Group spelen op deze trend in, door laagdrempelige e-health-platformen te bieden. Zo kan de consument door de combinatie van medisch specialistische kennis, producten, informatie en advies tot een passende behandeling komen. We geloven dat verantwoorde zelfregie bijdraagt aan een beter welzijn, en stellen consumenten in staat om zelf tot een passend en veilig besluit te komen ten behoeve van hun welzijn. 

We zijn een ondernemende club, we zeggen elkaar goedemorgen, hebben vertrouwen, zijn eerlijk, streven naar continue verbetering en wij doen dat met meer dan 50 fantastische professionals. Bij ons kun je waarde toevoegen, geef maar aan wat je daarvoor nodig hebt! 

Ben jij een gemotiveerde en creatieve student die gepassioneerd is in e-mail marketing en minimaal 3 dagen per week beschikbaar?

Kenmerken van ons innovatieve Ehealth Platform

De business unit Dokteronline waarvoor je onder andere komt te werken is actief in 14 landen en onderdeel van de Ehealth Ventures Group. Bij Dokteronline staat verantwoorde zelfregie centraal. Of het nu gaat om iets waar iemand zich voor schaamt, of een klein kwaaltje: wij helpen klanten op een verantwoorde manier gemakkelijk tot een oplossing te komen. Waar nodig brengen we mensen in contact met een arts. Al in 2004 zag Dokteronline het eerste levenslicht en sindsdien hebben we meer dan 250.000 consumenten kunnen helpen bij hun eenvoudige zorgvraag.

We hebben voor de komende jaren een flinke groeiambitie. Om die ambities verder gestalte te geven, zijn we op zoek naar mensen die, net als wij, een sterke drive en passie hebben en een goede match hebben met onze ondernemende cultuur.

Wat gaat jouw verantwoordelijkheid worden als Stagiair(e)?

Ben jij een gemotiveerde en creatieve student die gepassioneerd is over content marketing? Ben je secuur en wil je graag praktijkervaring opdoen binnen een dynamische en groeiende sector? Dan is deze stage iets voor jou! 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) E-Mail Marketing die ons team komt versterken. Als stagiair(e) krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen met verschillende aspecten van E-Mail marketing, terwijl je samenwerkt met een ervaren team van professionals. 

Wat ga je doen

 • Voor jouw stageopdracht ga je aan de slag met de nieuwsbrief van Dokteronline:
  • Je bedenkt op basis van de contentkalender welke content je in de nieuwsbrief gaat communiceren. Dit stem je af met team copywriting
  • Dan ga je aan de slag met het bouwen van de nieuwsbrief en checkt bij de andere e-mailmarketeers om samen tot een goede mail te komen
  • Na het versturen van je mail duik je de cijfers in: klanten reageerden wel op contentblok x, maar niet  op contentblok y. Ok wellicht is deze groep dus minder geïnteresseerd in nieuws over het onderwerp. Zo scherp je steeds verder je selectie aan en zorg je dat de nieuwsbrief steeds beter aansluit
  • Je gaat ook aan de slag met A/B testing. Dit heeft te maken met Design, UX optimalisaties en maakt hypotheses waarmee je je klant steeds beter gaat begrijpen
 • Naast het opzetten van de nieuwsbrief ben je ook aanwezig bij brainstormsessie om de e-mailstrategie steeds verder op te zetten en wordt je aangehaakt bij andere campagnes om mails op te zetten.

Wat wij jou bieden

 • Een leerzame en uitdagende stage waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt. 
 • Gezellig kantoor in het hartje van Breda. 
 • Elke 3 maanden een leuk teamuitje. 
 • Elke donderdag een luxe lunch van de zaak. 
 • Flexibiliteit in werktijden en de mogelijkheid om bij fulltime dienstverband 2 dagen thuis te werken. 
 • Een passende stagevergoeding. 
 • Elke week vers fruit, heerlijke koffie en op donderdag lunch van de zaak
 • Té leuke collega’s en teamuitjes!   
 • En tot slot een werkplek in een prachtig kantoorpand in Breda inclusief fijne sta-zit bureau’s! 

Ben jij de creatieve en gedreven student die we zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief. We kijken uit naar je sollicitatie! 

Let op: Deze vacature is alleen beschikbaar voor studenten die zijn aangesloten bij een opleidingsinstituut. 

Achtergrondinformatie

We zijn gestart met een handje vol mensen op ons kantoor in de buurt van Breda en zijn er trots op dat we inmiddels met een team van ruim 50 mensen in 14 landen opereren, met kantoren in Breda en op Curaçao. Onze open cultuur kenmerkt zich door ondernemerschap en teamwork. We hebben ambitieuze groeiplannen en daarom is er voor een goed idee altijd ruimte, mits jij ons overtuigt. Dare to jump?

Solliciteer nu

Werken bij EHVG betekent dat je kiest voor onafhankelijkheid en ruimte. Mocht je vragen hebben over deze vacature, stuur dan een mail naar [email protected].

  Alleen PDF of Word documenten zijn toegestaan.

  Join us!

  Bekijk vacatures