Sysops Engineer

Bij eHealth Ventures Group werken we met ons team dagelijks aan onze e-commerce platform Dokteronline. Daarnaast bouwen we aan nieuwe platformen om het welzijn van consumenten te verbeteren en zelfzorg makkelijker, toegankelijker en laagdrempeliger te maken. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor deze missie! Iedereen levert vanuit zijn eigen specialisme een waardevolle bijdrage.

De gezondheidszorg digitaliseert, consumenten beschikken over steeds meer informatie en er is een stijgende behoefte vanuit de consument naar regie over hun zorg. Deze behoefte aan digitale zelfregie, groeit jaarlijks internationaal met 15% en het aantal spelers in de markt neemt snel toe. 

Wij als eHealth Ventures Group spelen op deze trend in, door laagdrempelige e-health-platformen te bieden. Zo kan de consument door de combinatie van medisch specialistische kennis, producten, informatie en advies tot een passende behandeling komen. We geloven dat verantwoorde zelfregie bijdraagt aan een beter welzijn, en stellen consumenten in staat om zelf tot een passend en veilig besluit te komen ten behoeve van hun welzijn. 

We zijn een ondernemende club, we zeggen elkaar goedemorgen, hebben vertrouwen, zijn eerlijk, streven naar continue verbetering en wij doen dat met meer dan 50 fantastische professionals. Bij ons kun je waarde toevoegen, geef maar aan wat je daarvoor nodig hebt! 

 Wij zoeken een Sysops engineer voor ons platform Dokteronline en toekomstige platformen.

Kenmerken van ons innovatieve Ehealth Platform

De business unit Dokteronline waarvoor je onder andere komt te werken is actief in 14 landen en onderdeel van de Ehealth Ventures Group. Bij Dokteronline staat verantwoorde zelfregie centraal. Of het nu gaat om iets waar iemand zich voor schaamt, of een klein kwaaltje: wij helpen klanten op een verantwoorde manier gemakkelijk tot een oplossing te komen. Waar nodig brengen we mensen in contact met een arts. Al in 2004 zag Dokteronline het eerste levenslicht en sindsdien hebben we meer dan 250.000 consumenten kunnen helpen bij hun eenvoudige zorgvraag.

We hebben voor de komende jaren een flinke groeiambitie. Om die ambities verder gestalte te geven, zijn we op zoek naar mensen die, net als wij, een sterke drive en passie hebben en een goede match hebben met onze ondernemende cultuur.

Wat gaat jouw verantwoordelijkheid worden als Sysops Engineer?

Als Sysops engineer opereer je op het snijvlak van Systeembeheer (SysAdmin) en Development Operations (Devops). In deze rol werk je intensief samen met onze Devops engineer aan het opzetten, onderhouden en optimaliseren van de Cloud infrastructuur waarop onze platformen draaien. Daarnaast verzorg je een groot deel van het systeembeheer van onze office IT-omgeving. Hierbij moet je denken aan het beheren van de AD en licenties, configureren van laptops, beheer van netwerkcomponenten, en het leveren van support aan onze eindgebruikers, jouw collega’s.  

Dit is een nieuwe rol in ons team die in het leven is geroepen om de groei in aantallen platformen en aantallen collega’s goed te kunnen ondersteunen. In deze rol ga je de eerste periode onder de vleugels van onze DevOps engineer opereren. Daarnaast heb je veel contact met het development team en onze IT gebruikers. De systeembeheer taken voor de IT-voorzieningen op kantoor zijn op dit moment grotendeels bij een externe partij belegd. Deze zullen zodra dat kan worden overgedragen.  

Je voert je werkzaamheden gestructureerd uit aan de hand van (Jira) tickets. In deze rol is IT Security aan de orde van de dag; we werken met vertrouwelijke (medische) gegevens. Je bent alert op security in je eigen werkzaamheden, maar signaleert ook risico’s in de organisatie, en onderneemt actie hierop.  

Jouw profiel

 

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau. 
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Sysops/ systeembeheerder/devops/ in een vergelijkbare rol. Idealiter ben je een ervaren systeembeheerder die zich ook al bezighoudt met devops taken. 
 • Je hebt gewerkt bij een commerciële organisatie, bij voorkeur in een B2C startup/ scale-up. 
 • Je hebt, op systeembeheerniveau, ervaring met Azure AD, Windows en O365 systeembeheer. 
 • Je hebt ervaring met Linux, containers, AWS, Kubernetes. 
 • Als pré heb je ervaring met OSX systeembeheer, CI / CD tools als Github workflows en Terraform en/of PHP/Symfony. 
 • Als pré heb je ook ervaring of affiniteit met e-health (platformen). 

Ervaring & persoonlijkheid

In deze rol ben je technisch goed onderlegd, en verdiep je je graag in nieuwe systemen, applicaties en technieken. Je vindt het leuk om samen te werken met directe collega’s, gebruikers en leveranciers/partners.

Je bezit de volgende persoonlijke eigenschappen: 

 • Je bent communicatief, kunt makkelijk connectie maken met collega’s en leveranciers;
 • Je bent proactief en zoekt van nature naar manieren om zaken voor elkaar te krijgen;
 • Je bent flexibel en pragmatisch waardoor je snel kunt inspelen op elke situatie; 
 • Je bent analytisch en kritisch, kunt oorzaak en gevolg snel onderscheiden;
 • Je bent resultaatgericht en rust niet voor zaken ook echt concreet opgeleverd zijn;
 • Je bent gestructureerd, hebt je zaakjes op orde en bent in staat om dat zo te houden in een dynamische omgeving;
 • Je bent leergierig, wil nieuwe systemen en technieken snel begrijpen en/of eigen maken.

Wat wij jou bieden

 • Een thuiswerkvergoeding van € 2,35 per dag 
 • Reiskostenvergoeding 0,23 cent per km 
 • Uiteraard 8% vakantiegeld
 • Een winstafhankelijke uitkering van maximaal 8,33% van jouw bruto jaarloon 
 • Een goed collectief pensioen bij Nationale Nederlanden, waar de werkgever 6% aan bijdraagt, en jij 3% aan bijdraagt
 • Work hard en relax– Onbeperkt vakantiedagen om op te laden 
 • Flexibele werktijden, we werken meestal 3 dagen op kantoor en 2 dagen thuis  
 • Een persoonlijk budget per jaar om jezelf verder te ontwikkelen én meerdere keren per jaar kennis- en inspiratiesessies om je kennis op peil te houden 
 • Toegang tot OpenUp; Een platform voor mentale hulp met tips en tricks voor jouw gezondheid en vitaliteit en de mogelijkheid tot het inplannen van een consult met een psycholoog
 • Een topper van een laptop van de zaak   
 • Elke week vers fruit, heerlijke koffie en op donderdag lunch van de zaak
 • Té leuke collega’s en teamuitjes!   
 • Energieke omgeving waar je vrijheid krijgt en je jouw ondernemerschap op de vrije loop kunt laten
 • En tot slot een werkplek in een prachtig kantoorpand in Breda inclusief fijne sta-zit bureau’s! 

Achtergrondinformatie

We zijn gestart met een handje vol mensen op ons kantoor in de buurt van Breda en zijn er trots op dat we inmiddels met een team van ruim 50 mensen in 14 landen opereren, met kantoren in Breda en op Curaçao. Onze open cultuur kenmerkt zich door ondernemerschap en teamwork. We hebben ambitieuze groeiplannen en daarom is er voor een goed idee altijd ruimte, mits jij ons overtuigt. Dare to jump?

Solliciteer nu

Werken bij EHVG betekent dat je kiest voor onafhankelijkheid en ruimte. Mocht je vragen hebben over deze vacature, stuur dan een mail naar [email protected].

  Alleen PDF of Word documenten zijn toegestaan.

  Join us!

  Bekijk vacatures